Jeg havde i mange år ønsket mig en hund, da jeg var opvokset med hund. Der skulle imidlertid gå frem til 1999, inden mit ønske blev opfyldt, her fik vi en rød cocker tæve som hed Bine. Bine var en omplacerings hund, men vi havde fået at vide, at hun kun var 1½ år, så vi mente at det sikkert gik. Et dyrlæge besøg og aflæsning af chip afslørede at hun var 4 år.
Efteråret 2003 kom jeg tilfældigt til at læse, at der var spanieltræning i Hobro. Godt nok var Bine blevet 8 år, men hun var frisk og trængte til at der skulle ske noget. Jeg kan med garanti sige at både Bine og jeg fik noget ud af det, vi havde en kanon træner, hvilket er alfa og omega i at komme godt i gang. Da jeg nu var blevet hug på at træne hund, fandt vi at skulle vi have en hund mere, mens Bine kunne klare det, skulle det være nu. I starten af 2004 hentede vi vores første hvalp en engelsk springer spaniel fra Kennel Stardom i Sverige. Sif som vi kalder hende er en dejlig tæve, som har en masse gå på mod. I august 2004 døde Bine desværre af meningitis som følge af skovflåt. Sif sørgede og fik pludselig problemer med at være alene. I mod alle odds bestilte vi en hvalp mere hos Stardom. Freja hentede vi så i november 2004.
Freja var lige det selskab som Sif manglede, der var ingen problemer med at være alene længere, ja populært sagt Sif blev voksen på en uge.

Marts 2005 fik jeg kennelmærke registrerede.. Navnet Satin Spot er egentlig blot sammensat af stambogsnavnen på Sif og Freja, men også hvordan vi har det med vores hunde. Vi har en stor blød plet i hjertet. En ferie unden hund er da bl.a næsten utænkeligt, de bliver slæbt med hvor det er muligt…det skal være muligt.

2006 blev et helt specielt år, vi fik vores 1. kuld hvalpe en oplevelse der ikke kan beskrives. Men at have hvalpe kræver tid, ja jeg vil umådeligt gerne være hjemme hele tiden, så derfor bliver det ikke til mere end max et kuld hvalpe om året. Al min ferie bruges på de små hoveder og moderen for at de skal trives. Foruden hvalpene så fandt vi efter længere tids søgning vores nye hjem, en ejendom der ligger dejligt væk fra naboer og trafikerede veje, en gammel planteskole med nogle gode arealer til hundetræning.

Mit mål er at opdrætte sunde, hunde med et godt temperamet og som er rasetypiske og vægtet i nævnte rækkefølge, men min kennel må aldrig bliver så store at jeg ikke kan overkomme at have kontakt med alle vore hvalpekøbere. Hvor skulle jeg ellers få min viden om hvordan mit avlarbejde egentlig er blevet? Der er mange jeg kunne takke for mange ting, men jeg er Johan og Anneli ved kennel Stardom taknemmelig for vores dejlige hunde, samt Steen og Hanne ved kennel Tacora dybt taknemmelig for den hjælp til at finde mine dejlige hunde, men sidst og ikke mindst selskab og hjælp ved udstillinger, træning og trim. Tak for en god start!