Køb af en Satin Spot hvalp.

Vores avlshunde er naturligvis HD - fotograferede og øjenlyst uden anmærkninger. Hundene er DNA testede fri for PRA og ej heller genbærer af sygdommen PRA.

Vi har et mindre opdræt af standard springere, med max et kuld ad gangen og normalt ikke mere end et om året, da opfostring og prægning af hvalpe er meget tidkrævende.
Vi bruger meget tid på prægning og socialisering af hvalpene. Vi træner således lidt med hvalpene hver dag. De bliver introduceret til både fjer og hårvildt. Vi lærer dem at komme på fløjte og vi tager dem med ud at køre bil.

Vi gør også meget ud af renlighed. Vi har således ry for at lave hvalpe, som stort set er renlige som otte ugers, når de forlader os. Det kræver selvfølgelig et stort arbejde, hvor vi bl.a må op midt om natten for at lufte hvalpe.

Vi holde ferie i tiden op til hvalpene skal rejse, gerne mindst de sidste tre uger. Hvalpene har deres opholdsrum i vores køkken, men kommer, som de voksne hunde, i hele vort hus. Dette betyder at hvalpene er vant til alle daglige lyde i en husholdning, som f.eks. støvsuger, vaskemaskine, telefon o.l. Vi sørger også for at hvalpene møder andre mennesker, voksne som børn.

Vores hvalpe er selvfølgelig chipmærkede, dyrlægekontrollerede og vaccinerede. Herudover har vi en kennelforsikring som dækker hvalpen den første måned i sit nye hjem. Sammen med hvalpen leverer vi 15 kg hvalpefoder af det som hvalpen er vant til hos os, samt en hvalpepakke bestående af bl.a. gratis hvalpetræning på vores egen "skole for spaniels". Herudover står vi naturligvis klar med råd og vejledning i hele hundes levetid.

Har du derfor påtænkt dig at købe en springerhvalp, er du altid velkommen til at besøge os for at se på vore voksne hunde. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os når vi har hvalpe, dog tidligst efter hvalpene har fået øjne. Ring til Anne-Mette på 98512655 og aftal et besøg.